Проект «Пелтавр» - Бублик, А. Д. (ТДАТУ, 2018)
Мета полягає в можливості налагодження прибуткового сімейного бізнесу з розведення перепелів задля продажу яєць та перепелиного м’яса й розширенні асортименту продукції на перспективу.
Keywords: перепелине м’ясо; розведення перепелів; харчові перепелині яйця; харчова сировина