Застосування верстатів з ЧПУ у важкій промисловості - Кретов, Д. О. (ТДАТУ, 2021)
Використання високотехнологічних ЧПУ верстатів дає у важкій промисловості: широкий спектр виконуваних завдань; розширення функціональних можливостей; мінімальний вплив оператора на процес обробки; зменшення часу виконання допоміжних операцій, зміни інструменту, переналадок устаткування; підвищення продуктивності; скорочення тривалості обробки партії деталей; здешевлення процесу виробництва.
Keywords: використання верстатів з ЧПУ; управління верстатів з ЧПУ; деталі; програмне управління; верстати