Опис до патенту на корисну модель № 133814 "Пристрій для дражування насіння" - Сербій, Євген Костянтинович; Сербий, Евгений Константинович; Serbii, Yevhen; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Пристрій для дражування насіння складається з рами, циліндричної камери зі співісними обертовим днищем, відбивачем та вузлом внесення препаратів для дражування, згідно з корисною моделлю камеру виконано хитною відносно осі перпендикулярної до осі обертання днища
Keywords: дражування насіння; циліндрична камера; сільськогосподарська техніка; машини для дражування