Видалення донних відкладень в руслах річок та водойм - Цвєткова, Г. О.; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (ТДАТУ, 2018)
Очищення природних і штучних водойм процес вельми складний і трудомісткий – їх повна і якісна очистка може бути проведена виключно з урахуванням вимог екологічної безпеки водних об’єктів.
Keywords: водойми; очищення водойм; фільтруючі басейни GeoPool; екологічна ситуація