Патент на користу модель № 115707 "Верстак для обрізання стільникових рамок" - Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Архипенко, В. В.; Архипенко, В. С. (Державний реєстр патентів України, 2017)
Верстак для обрізання стільникових рамок, що включає каркас, джерело живлення, з'єднувальні проводи, ліфт пересування рамки, касету для рамки з упором, противагу ліфта, ванну для збору забруса, сито-фільтр, причому до рами прикріплена ніхромова нитка, кінці якої ізольовані від всієї конструкції і температура нагріву якої регулюється реостатом.
Keywords: нагрів; стільникова рамка