АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2018)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у лютому.
Keywords: міжнародні конкурси; працевлаштування; фвілей факультету економіки та бізнесу; академічна мобільність; практична підготовка; всеукраїнська олімпіада