Роль соціального капіталу в охороні земельних ресурсів ОТГ - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2021)
В умовах реформи місцевого самоврядування, «… яка відбувається в Україні, і яка спрямована на надання територіальним громадам більшої фінансової незалежності, а також на ефективніше використання ресурсів…» [1, c. 43], найбільш актуальним питанням є практика землекористування, в тому числі охорона земельних ресурсів ОТГ
Keywords: місцеве самоврядування; територіальні громади; землекористування; природоохоронні заходи; охорона навколишнього природного середовища; екологічні капітальні інвестиції; соціальний капітал ОТГ