Інформацiйно-методичні підходи щодо організації самостійної пізнавальної діяльності студентів з професійної орієнтації - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Оленич, П. С.; Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (ТДАТУ, 2010)
UK: В роботі розглянуті деякі аспекти інформаційно-методичного забезпечення самостійної роботи студентів з вивчення дісципліни «Професійна орієнтація". EN: The Abstract - in work are considered some aspects information-methodical ensuring the independent work student at study of discipline "Professional orientation".
Іnformation-methodical approaches on organizations of independent cognitive activity student of professional orientation
Keywords: самостійна робота студентів; пізнавальна діяльність; система навчання; методика навчання; якість навчання; творче мислення; підготовка фахівців; методичне забезпечення; інформаційне забезпечення; умови навчання