Можливість використання практичних занять при вивченні теоретичних основ електротехніки для інтегрування знань студентів - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popovа, Іryna; Стьопін, Юрій Олексійович; Степин, Юрий Алексеевич; Stopin, Yurii (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Робота присвячена застосуванню практичних занять, як форми організації навчальної діяльності студентів, для інтеграції знань при вивченні дисципліни.
The use of practical training in the study of the theoretical foundations of electrical engineering students to integrate knowledge
Keywords: практичні заняття; інтеграція знань