Іноземна мова за фаховим спрямування (англійська): методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» (на основі повної загальної середньої освіти) за спеціальністю 101 «Екологія» денної форми навчання - Симоненко, Світлана Вікторівна; Симоненко, Светлана Викторовна; Symonenko, Svitlana; Шевченко, Світлана Петрівна; Шевченко, Светлана Петровна; Shevchenko, Svitlana; Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна; Лемещенко-Лагода, Виктория Владимировна; Lemeshchenko-Lagoda, Viktoriia (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Основною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти на всіх етапах навчання є формування професійної компетентності здобувачів вищої освіти, складовими якої є самостійність мислення, уміння організовувати свої навчальну діяльність без допомоги викладача, уміння систематизувати, закріплювати та застосовувати набуті знання для вирішення завдань професійного характеру. Під час виконання завдань самостійної роботи здобувач вищої освіти має змогу працювати у зручному темпі, обираючи оптимальний темп та умови, що сприятимуть поглибленню набутих знань та підготовці до активної міжособистісної взаємодії протягом практичних занять, а також у повсякден-ній та професійній діяльності
Keywords: методичні вказівки; іноземна мова; англійська мова; самостійна робота