Система соціального захисту в Україні: проблеми та їх вирішення - Синяєва, Людмила Василівна; Синяева, Людмила Васильевна; Syniaieva, Liudmyla; Верховод, І. (ФОП Однорог Т. В., 2021)
З метою покращання фінансування медичного забезпечення запровадити обов’язкове медичне страхування, що дозволить зменшити навантаження на державний бюджет та водночас обмежити можливість покривати інші бюджетні видатки за рахунок видатків на охорону здоров'я.
Keywords: соціальний захист; соціальне страхування; пенсійне страхування; медичне обслуговування; фінансування медичного забезпечення