Мелітопольська наукова школа прикладної геометрії - Вовченко, Світлана Володимирівна; Вовченко, Светлана Владимировна; Vovchenko, Svitlana (ТДАТУ; наукова бібліотека, 2015)
У брошурі відображено історію створення Мелітопольської наукової школи прикладної геометрії, подальший розвиток і наукові досягнення. В окремому розділі читач знайде інформацію про керівників школи прикладної геометрії, а також перелік основних публікацій учасників школи. Видання може бути корисним для науковців, студентів і аспіратів, а також читачів, які бажають розширити свої знання у цій галузі
Keywords: наукова школа; прикладна геометрія; науковці; Юдицький Меєр Мойсейович Юдицкий Меер Моисеевич; Найдиш Володимир Михайлович; Найдыш Владимир Михайлович; Найдиш Андрій Володимирович Найдыш Андрей Владимирович