Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 7, т. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2017)
Представлені результати досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, енергетики і автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва та прикладної геометрії, інженерної графіки
Keywords: генеруюча потужність; вітроенергетичні установки; оптичне інфрачервоне випромінювання; покрів бджіл; медогонка; двигун постійного струму; очищення олив; електричний фільтр; відцентрований насос; вироби кабельної промисловості; дистанційна рефлектометрія; вітроенергетичні установки; вихрові струми; обмотка статора