Обгрунтування електробезпеки режиму роботи асинхронного двигуна при об'єднанні нейтралей джерела живлення і обмотки статора - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: У роботі досліджена величина напруги зміщення нейтралі та потенціалу на корпусі двигуна при об'єднанні нейтралей джерела живлення і обмотки статора асинхронного двигуна, а також обґрунтована електробезпечність режиму роботи аварійних двигунів технологічних ліній, які працюють у неповнофазному режимі, на час завершення технологічного процесу. RU: В работе исследована величина напряжения смещения нейтрали и потенциала на корпусе двигателя при объединении нейтралей источника питания и обмотки статора асинхронного двигателя, а также обоснована электробезопасность режима работы аварийных двигателей поточной линии, работающих в неполнофазном режиме, на время завершения технологического процесса. EN: The work is devoted to research a neutral bias voltage and potential on the motor’s body under power source and stator neutral points coupling. It was explained an electric safety of asynchronous motor operation during finishing a technological process of production line while phase break.
Обоснование электробезопасности режима работы асинхронного двигателя при объединении нейтралей источника питания и обмотки статора
The electric safety explanation of asynchronous motor operation under power source and stator neutral points coupling
Keywords: тепловий знос ізоляції; симетричні складові прямої; зворотної і нульової послідовностей; опір; струм; напруга; коефіцієнт завантаження