Oснoви рoзрoбки спeціaлізoвaних систeм проектування - Івженко, Олександр Васильович; Ivzhenko, Oleksandr; Антонова, Галина Володимирівна; Antonova, Halyna (Мелітополь : ТДАТУ, 2021)
В роботі пропонується покращення виробничого циклу за рахунок обґрунтування вибору CAD-системи Кoмпaс-3D V13. При обґрунтуванні вибору Кoмпaс-3D V13 використовувався метод "Дельфі". Метод "Дельфі" – багатоетапний метод, який передбачає початкове ізолювання винесення експертами своїх суджень і подальше багаторазове корегування, доки інтервали між оцінками стануть сприятливими [1, 2]. Для роботи запрошується 10 експертів. Кожен експерт отримує анкету з описом автоматизованої системи «Компас 3D V13» та перелік критеріїв по котрому будуть оцінюватися вибір «Компас 3D V13». У цій анкеті експерт сам проставляє собі оцінку. Потім цей бал ділять на десять і отримують коефіцієнт обізнаності.
Keywords: Кoмпaс-3D V13; метод "Дельфі"; програмний модуль