Накопичення та використання інтелектуального капіталу, ефект інтелектуального важеля - Бакіна, Тетяна Володимирівна; Бакина, Татьяна Владимировна; Bakina, Tetiana; Харчевнікова, І. П. (Мелітополь: Вид-во Мелітопольська типографія «Люкс», 2011)
UK: Виявлено, що в результаті використання інтелектуального капіталу, що підсилює взаємодію ресурсів підприємства, виникає ефект інтелектуального важеля, який проявляється в істотному зростанні виробленої доданої вартості. EN: It is exposed, that as a result of the use of intellectual capital, strengthening co-operation of resources of enterprise, there is an effect of intellectual lever which shows up in substantial growth of the made value added.
Keywords: використання інтелектуального капіталу; ефект інтелектуального важеля; додана вартість; підсилення взаємодії ресерсів підприємства; інтелектуальний людський потенціал; приріст вартості підприємства; управлінські інноваційні технології