Стружкоутворення при фрезеруванні - Іващенко, А. С. (My University, 2021)
Процес утворення стружки при фрезеруванні супроводжується тими самими явищами, як і процес стружкообразования при точенні. Разом з тим, процес фрезерування має свої специфічні особливості: товщина шару, що зрізається кожним зубом фрези, змінна і змінюється від деякого мінімуму до максимуму або навпаки.
Keywords: фрезерування; фреза