Відповідність навчання здобувачів вищої освіти на ОПП «Екологія» принципам академічної свободи із врахуванням результатів анкетних опитувань студентів бакалаврату - Ганчук, Максим Миколайович; Ганчук, Максим Николаевич; Hanchuk, Maksym; Щербина, Валентина Вікторівна; Щербина, Валентина Викторовна; Shcherbyna, Valentyna; Чебанова, Юлія Василівна; Чебанова, Юлия Васильевна; Chebanova, Yuliia; Скиба, Вікторія Павлівна; Скиба, Виктория Павловна; Skyba, Viktoriia; et al. (ТДАТУ, 2021)
UK : В статті проаналізовано відповідність навчання здобувачів вищої освіти на ОПП «Екологія» принципам академічної свободи із врахуванням результатів анкетних опитувань студентів бакалаврату. Визначено рівень задоволеності респондентів. Встановлено, що впроваджені на ОПП «Екологія» методи навчання та викладання відповідають принципам академічної свободи за даними анкетного опитування студентів спеціальності. EN : The article analyzes the compliance of higher education students at OPP «Ecology» with the principles of academic freedom, taking into account the results of questionnaires of undergraduate students. The level of satisfaction of respondents was determined. It is established that the methods of teaching and learning introduced at EPP «Ecology» correspond to the principles of academic freedom according to the questionnaire of students majoring in.
Compliance of training of higher education accessories at EPP «Ecology» to the principles of academic freedom, taking into account the results of the questionnaire
Keywords: академічна свобода; анкетування; ОПП «Екологія»; СВО «Бакалавр»; academic freedom; questionnaire; EPP «Ecology»; DHE «Bachelor»