АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2020)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету.
Keywords: нагороди; академічний рейтинг; стипендіати Верховної ради; спорт; олімпіада; вступна кампанія