Соціальна відповідальність бізнесу на ринку кондитерських цукрових виробів - Бончужна, Є. Ф.; Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia (My University, 2018)
З розвитком бізнесу розвивається і споживач. Покупцю вже мало купити необхідний йому товар, покупець вибирає товар однієї улюбленої фірми. Вибір часто припадає на соціально відповідальні компанії, бо про них говорять, пишуть.
Keywords: кондитерські цукрові вироби; соціальна відповідальність бізнесу; бізнес; господарська діяльність