Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицією - Романюк, М.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna (ТДАТУ, 2018)
Метою досліджень було встановити вплив післязбиральної теплової обробки антиоксидантами на інтенсивність дихання плодів томату впродовж зберігання.
Keywords: зберігання; теплова обробка; дихання плодів томата; томати; антиоксиданти