Забезпечення якості продукції у галузі сільськогосподарського машинобудування - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (НУБіП, 2014)
UK: Розглянуто умови забезпечення якості продукції у галузі сільськогосподарського машинобудування з урахуванням науково- обгрунтованих методів формування і розрахунку його показників та приведено співвідношення відмов елементів системи напування на тваринницьких фермах. EN: In paper the terms of providing of quality of products are considered in industry of agricultural engineer taking into account scientifically-reasonable methods of forming and calculation of its indexes and correlation over of refuses of elements of system of giving to drink is brought on stock-raising farms.
Keywords: якість продукції; надійність; безвідмовність