Сільськогосподарські машини. Основи теорії та розрахунку машин для обробітку ґрунту. Лабораторний практикум - Караєв, Олександр Гнатович; Караев, Александр Игнатьевич; Karaiev, Oleksandr; Саньков, Сергій Михайлович; Саньков, Сергей Михайлович; Sankov, Serhii; Дядя, Віктор Михайлович; Дядя, Виктор Михайлович; Diadia, Viktor; Сушко, Сергій Леонідович; Сушко, Сергей Леонидович; Sushko, Serhii; et al. (Мелітополь: ВПЦ «ЛЮКС», 2020)
В лабораторному практикумі наведено лабораторні роботи відповідно до робочої програми дисципліни «Сільськогосподарські машини» Основи теорії та розрахунку. В практикумі надано основні теоретичні відомості, які необхідні студентам при вивченні дисципліни та виконанні лабораторних робіт. Для самооцінки якості засвоєння матеріалу в кінці кожної лабораторної роботи надані питання.
Keywords: лабораторні практикуми; сільськогосподарські машини; лабораторні роботи; культиватори; сферичні диски; грунтообробна фреза