Опис до патенту на корисну модель № 129110 "Генератор холодної плазми" - Соколова, К. М.; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton; Діордієв, О. О.; Діордієв, Володимир Трифонович; Диордиев, Владимир Трифонович; Diordiiev, Volodymyr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Генератор холодної плазми містить електрод, камеру іонізації, кільцевий електрод. Електрод виконано трубчастим і під'єднано до джерела високовольтних односпрямованих імпульсів, а кільцевий електрод під'єднано до заземлення
Keywords: генератор; холодна плазма; камера іонізації; електричне обладнання