Порівняльна оцінка виробничих і розрахункових питомих витрат електроенергії на зернопунктах при очищенні зерна - Карпова, О. П.; Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (My University, 2007)
Проведена порівняльна оцінка виробничих і розрахункових питомих витрат електроенергії на зернопунктах при очищенні зерна.
Keywords: електроенергія; зернопункти; очищення зерна; технологічні схеми; питома витрата електроенергії