Іноземна мова (англійська): методичні вказівки для проведення практичних занять з іноземної мови для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» (на основі повної загальної середньої освіти) за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування» денної форми навчання - Зайцева, Наталя Володимирівна; Зайцева, Наталья Владимировна; Zaitseva, Natalia (ТДАТУ, 2018)
Схвалено методичною комісією ННІ ЗУП для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» (на основі ОС «Бакалавр»)
Keywords: модульний контроль; критерії поточного оцінювання; скорочена форма навчання