Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукції - Перець, Тетяна Володимирівна (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: В кваліфікаційній роботі виконано літературний огляд за темою роботи, визначена актуальність, мета, наукова новизна та практична цінність роботи. Надана методика та умови проведення, програма та схема, об’єкти та матеріали досліджень. Висвітлені результати наукових досліджень зберігання перцю солодкого, замороженого розсипом та в маринаді, та виконані їх узагальнення. Розроблена технологія зберігання перцю солодкого замороженого та наведена схема технологічного процесу. Виконано економічні розрахунки інноваційної технології. Висвітлені питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Зроблені висновки по роботі.
кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Keywords: перець солодкий; заморожування; дослідження; об’єкти; матеріали; технологічна схема