Охорона праці для малого бізнесу - Лебедєв, Є. А.; Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh (ТДАТУ, 2018)
Ознайомлення широкого кола студентів та осіб, які тільки що стали займатися підприємницькою діяльністю, з вимогами законодавства щодо організації служби охорони праці на підприємстві.
Keywords: охорона праці; студент; навчання керівника; інструктаж; нормативно-правові акти з охорони праці