Формування толерантності у студентській групі - Бойко, С. Б.; Міфле-Чередниченко, С. А.; Чернишова, Людмила Миколаївна; Чернышева, Людмила Николаевна (My University, 2019)
UK: Стаття присвячена способам формування толерантності у підлітків кураторської групи з урахуванням психофізіологічних особливостей студентів, створенню комплексу тренінгових вправ, спрямованих на формування толерантності в підлітковому віці. EN: The article is devoted to the methods of forming tolerance in adolescents of the curatorial group, taking into account the psycho-physiological characteristics of students, the creation of a set of training exercises aimed at the formation of tolerance in adolescence.
Formation of tolerance in the student group
Keywords: толерантність; психофізіологічні особливості; підліток; поведінка; тренінгові вправи; tolerance; the psycho-physiological characteristics; adolescent; behavior; training exercises