Підготовленість викладачів фізичного виховання до використання фізкультурно-оздоровчих технологій у професійній діяльності - Рибницький, Анатолій Вікторович; Рыбницкий, Анатолий Викторович; Rybnitskiy, Anatolii (My University, 2018)
UK: Робота присвячена сутності підготовки викладачів фізичного виховання до використання фізкультурно-оздоровчих технологій у професійній діяльності. У статті розглядається модель і організаційно-педагогічні умови викладачів фізичного виховання до використання сучасних культурно-оздоровчих технологій у професійній діяльності. EN: In the article a model and pedagogical terms of preparation of teachers of physical culture is examined to the use of modern physical-health technologies in professional activity.
Preparation of teachers of physical education for the use of physical and health-improving technologies in professional activity
Keywords: професійна підготовка; готовність викладачів; фізкультурно-оздоровча технологія; професійна діяльність; сучасні види рухової активності; professional preparation; professionl readiness; preparation of teachers; physical-health technologie; professional activity