Віртуальна книжкова виставка "Моя країна Україна" - (:unkn) unknown (ТДАТУ, наукова бібліотека, 2012)
Історія України – це шлях боротьби і звитяг українського народу за незалежність. До її здобуття доклали зусиль багато поколінь українців-патріотів. Нині Україна є повноправним членом світової спільноти цивілізованих країн як держава, що має право не тільки на самостійний поступ у майбутнє, а й на власну історію.
Keywords: шляхами віків; козацькими стежками