Вдосконалення організації ремонту техніки в майстерні фермерського господарства «Мінько» Запорізького району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Минько, Євгеній (My University, 2021)
Фермерське господарство «Мінько» знаходиться на правому березі Каховського водосховища (Дніпро), за 25 км на південь від м. Запоріжжя. Вище по течії примикає село Біленьке Перше, нижче за течією на відстані 7 км розташоване село Червонодніпровка. По селу протікає струмок з загатою. Через село проходить автошлях Т 0806.
Keywords: фермерське господарство; ремонт техніки; ремонтні майстерні; організація ремонту; машинно-тракторний парк