Геотермальна енергетика в Україні - Цвентух, М. Ю. (ТДАТУ, 2019)
Україна має певний потенціал розвитку геотермальної енергетики. Це обумовлено термогеологічними особливостями рельєфу та особливостями геотермальних ресурсів країни. Проте, на даний час наукові, геолого-розвідувальні та практичні роботи в Україні зосереджені тільки на геотермальних ресурсах, які представлені термальними водами.
Keywords: Україна; енергетика; геотермальна енергетика; термальні води