Опис до патенту на корисну модель № 117779 "Пристрій дозованого внесення добрив" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Караєв, Олександр Гнатович; Караев, Александр Игнатьевич; Karaiev, Oleksandr; Соколова, К. М.; Чижиков, Іван Олександрович; Чижиков, Иван Александрович; Chyzhykov, Ivan (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Пристрій дозованого внесення добрив, що включає бак з добривами, засувку, елементи для внесення добрив, раму, насос, другу засувку, причому елементи для внесення добрив виконано у вигляді барабанів з конічними насадками, які містять втулку, піввісь, на якій виконано радіальний отвір.
Keywords: внесення добрив; насос; барабани з конічними насадками; втулка; піввісь; радіальний отвір; сільськогосподарське машинобудування; внесення рідких добрив в ґрунт