Аналіз особливостей роботи системи «АРМ Агронома» - Іванова, А. (ТДАТУ, 2021)
Автоматизоване робоче місце (АРМ) - це індивідуальний комплекс технічних і програмних засобів, що призначений для автоматизації професійної праці фахівця і забезпечує підготовку, редагування, пошук і видачу на екран і друк необхідних йому документів і даних.
Keywords: автоматизоване робоче місце; програмно-апаратні засоби; тематичні картограми полів; електронні карти полів; паспорта полів