Питання цифровізації сільського господарства в Україні - Маніта, Ігор Юрійович; Манита, Игорь Юрьевич; Manita, Ihor; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2020)
Використовуючи модульний принцип комплектування, з урахуванням умов господарства, бездротових технологій, що забезпечують середу збору даних з різного обладнання (датчиків, лічильників та сенсорів), можливо, здійснювати моніторинг руху ресурсів, забезпечуючи зростання продуктивності праці і зниження втрат. Розробка національної концепції електронного (цифрового) сільського господарства – це перший крок в межах загальної стратегії розвиту цифрового суспільства.
Keywords: модульний принцип комплектування; бездротові технології; розробка національної концепції електронного (цифрового) сільського господарства; формування цифрової економіки; цифровізація