Визначення оптимальних параметрів пакування сирів засобами диференціального числення - Островський, М. (ТДАТУ, 2019)
За допомогою математичного інструмента диференціального числення отримані оптимальні значення параметрів твердих сирів у формі низького циліндра, що дають можливості витрачати найменшу кількість пакувального матеріалу високої вартості.
Keywords: диференціальне числення; алгоритм; пакування сирів; розрахунок