Методика викладання у вищому навчальному закладі: навчально-методичний посібник - Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna (Мелітополь: ФО-П Однорог Т. В., 2017)
Навчально-методичний посібник відповідає програмі дисципліни «Методика викладання у ВНЗ», яка вивчається студентамимагістрантами агро-технологічних та економічних спеціальностей та містить матеріали для узагальнення знань, творчих пошуків та рецепцій розв’язання актуальних проблем викладання та навчання у вищій школі. Репрезентований матеріал висвітлює сучасні підходи до планування та організації навчального процесу на засадах компетентнісного підходу та уможливлює розгляд актуальних питань щодо організаційно-правового забезпечення навчального процесу вишу та формування педагогічної майстерності викладача як найважливіших умов досягнення якості сучасної освіти.
Keywords: вища освіта; методика викладання; організація навчального процесу; сучасні технології навчання