У гармонії з собою і світом: бібліографічний покажчик - Шульга, Наталія Василівна; Шульга, Наталья Васильевна; Shulha, Natalia (ТДАТУ; наукова бібліотека, 2016)
Запропонований покажчик містить літературу по психології з фонду наукової бібліотеки ТДАТУ. Покажчик буде корисний студентам, аспірантам, викладачам, а також всім, хто займається розглядом питань даної тематики
Keywords: психологія