Геометричне моделювання параметрів різальних інструментів для токарної обробки деталей при вивченні дисципліни інформаційні технології у виробництві - Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr (ТДАТУ, 2017)
При викладанні дисципліни «Інформаційні технології у виробництві» студентам факультету «Інженерія та комп’ютерні технології» спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» на кафедрі «Інформаційні технології проектування ім. В.М. Найдиша» використовується інформаційна система «Геометричне моделювання параметрів різальних інструментів для токарної обробки деталей» в рамках виконання лабораторної роботи з вибору різального інструменту при формуванні технологічної документації.
Keywords: різальні інструменти; обробка деталей; інформаційні технології; виробництва; проектування; режими