Розвиток організаційного механізму управління підприємством - Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna; Мураль, В. (ФОП Однорог Т. В., 2021)
В сучасних умовах, коли динамічно розвивається наука і техніка, перед менеджерами постає задача – створити унікальний організаційний механізм для управління підприємством, щоб піддержувати та посилювати стабільну позицію компанії на ринку, швидко реагувати на зміни навколишнього середовища та стрімко розвиватися.
Keywords: організаційний механізм; механізм управління; менеджмент; функції управління; технології управління