Матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ. ННІ загальноуніверситетської підготовки 01-12 квітня 2024 р. - (:unkn) unknown (My University, 2024)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень, поданих на ХІ Всеукраїнську науково-технічну конференцію здобувачів вищої освіти Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного від кафедр Іноземні мови і Суспільно-гуманітарних наук. Тези доповідей та повідомлень подані в авторському варіанті.