Вдосконалення технології та організації ремонту техніки в майстерні сільськогосподарського фермерського господарства «Алека» Якимівського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Бєлопухов, Володимир (My University, 2021)
Сільськогосподарське фермерське господарство «Алека» Якимівського району Запорізької області розташоване в с. Новоданилівка, контора знахходиться на вул Поповича, 83а. Відстань до районного центру с.м.т Якимівка та залізничної станції 18км. До обласного центру міста Запоріжжя 180 км.
Keywords: фермерське господарство; ремонт техніки; технічне обслуговування; ремонт устаткування