Побудова пристрою захисту асинхронного двигуна з короткозамкненим ротором - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna (ТДАТУ, 2020)
Розроблений пристрій захисту дозволить підвищити експлуатаційну надійність асинхронного електродвигуна за рахунок безперервного діагностування експлуатаційних режимів роботи.
Keywords: асинхронний електродвигун; ротор; обмотка статора; мікроконтролерний датчик