Опис до патенту на корисну модель № 111732 "Жатка зі зміною напрямку укладання стебел" - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Болтянський, В. О.; Ігнатьєв, Євген Ігорович; Игнатьев, Евгений Игоревич; Ihnatiev, Yevhen; Шульга, Олександр Володимирович; Шульга, Александр Владимирович; Shulha, Oleksandr (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Жатка зі зміною напрямку укладання стебел містить платформу, мотовило, основний різальний апарат, стрічкові транспортери. На платформі жатки встановлено карусельно-поворотний пристрій з приводом та скидач
Keywords: жатка; мотовило; різальний апарат; стрічковий транспортер