Технологічне обладнання хлібопекарської і макаронної галузі: навчальний посібник - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Petrychenko, Serhii; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr (Видавничий будинок ММД, 2021)
Розглянуто будову, принцип дії та класифікацію технологічного обладнання ліній виробництва хлібобулочних та макаронних виробів з урахуванням останніх досягнень науки та вітчизняних виробників техніки.
Keywords: хліб; виробництво макаронних виробів; виробництво хлібобулочних виробів; зберігання сировини; устаткування для дозування сировини; заміс тіста; обладнання для ділення тіста