Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
У збірнику наукових праць опубліковано матеріали, оприлюднені на між-народній науково-практиій конференції, яка відбулася 07-14 квітня 2015 р. Представлено результати досліджень, проведених у 2014 р. у галузі механізації агропромислового виробництва. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів та фахівців, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Keywords: енергетична ефективность метантенка; чотирибойковий кувальний пристрій; виробництво продукції тваринництва; плоско-паралельний рух; універсальний агрегат; оптимальний термін збирання зернових; вібронакатування золотників