Вплив структури субстрату на вихід біогазу при метановому зброджуванні - Шацький, В. В.; Шацкий, В. В.; Shatskiy, V.; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila; Солодка, О. О.; Солодка, Е. А.; Solodkya, Е. (My University, 2013)
UK: Визначені залежності виходу біогазу від структури субстрату при метановому зброджуванні. RU: Определены зависимости выхода биогаза от структуры субстрата при метановом сбраживании. EN: Dependence of biogas output on the substrat structure during methane fermentation has been determined.
Влияние структуры субстрата на выход биогазa при метановом сбраживании
Influence of substrat structure on biogas output during methane fermentation
Keywords: біогаз; метаногенеруючі бактерії; зброджувана маса; зелена маса; анаеробний процес; гній; енергетична цінність