Обґрунтування доцільності створення спеціалізованого виробництва з ремонту агрегатів гідросистем на базі майстерні відокремленого підприємства «ХарвістРемСервіс» дочірнього підприємства «Ілліч-Агро Донбас» Нікольського району Донецької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Клименко, Олександр (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Мета роботи полягає в підвищенні надійності гідравлічної системи за рахунок підвищення технологічного процесу відновлення деталей в майстерні господарства. Для досягнення поставленої мети вирішені такі задачі: – на підставі аналізу конструктивних параметрів та функціонально-вартісного аналізу гідравлічної системи визначені агрегати, які підлягають підвищенню надійності, це гідро розподільник та гідронасос; – обґрунтовано раціональний спосіб відновлення деталей; – обґрунтовано оптимальний склад бази з ремонту гідравлічних систем; – визначено економічну доцільність відновлення гідравлічних систем. Об’єктом досліджень обрано технологічний процес відновлення деталей гідросистеми та діючі ремонтні підприємства, які виконують повнокомплектний ремонт агрегатів гідравлічних систем. Предметом досліджень у роботі визначені взаємозв’язки між конструктивними параметрами, довговічністю деталей гідросистеми та витратами на досягнення мети.
Keywords: гідравлічна система; гідророзподільник; функціонально-вартісний аналіз; багатокритеріальний вибір; золотник; залізнення