Оцінка фізичних процесів при дешунтуванні струмообмежуючого реактора в лініях електропередач великої пропускної здібності - Бурцева, С. О.; Лобода, Олександр Іванович; Лобода, Александр Иванович; Loboda, Oleksandr (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Пропонується розглянути та дослідити ефективність застосування схеми дешунтування реактору вакуумним вимикачем з неселективною струмовою відсічкою
Keywords: дешунтування реактору вакуумним вимикачем; лінії електропередач; електропостачання; коротке замикання; використання струмообмежуючих реакторів